Viden om vin, spiritus og meget mere !

Den 26 august 2023

Holms Vinotek: En vinelskers paradis beliggende i Viborg

For vinelskere og connaisseurs er Holms Vinotek et sandt paradis. Med en central beliggenhed i Viborg, har Holms et unik mix af vine fra hele verden, alt hvad en vinelsker kunne drømme om. Holms Vinotek er mere end blot en vinbar; det er en destination, hvor vinens kunst og kultur udforskes med passion og ekspertise.

Sortimentet spænder bredt og omfatter alt fra klassiske vine til nicherige flasker og sjældne årgange. Med passionerede vinelskere bag baren, er Holms Vinotek ikke blot et sted at købe vine, men også et sted at lære og udforske både kendte og ukendte vinproducenter.

Der afholdes smagninger, arrangementer og workshops, der henvender sig til både nybegyndere og erfarne vinkendere som fascineres af vinens  verden.

Kvalitet og Lidenskab forenet i Holms Købmandsgård og Holms Vinotek

Både Holms Købmandsgård og Holms Vinotek er en hyldest til håndværk, kvalitet og lidenskab.
Mens Købmandsgården byder på et overdådigt udvalg af smagfulde delikatesser, er Vinoteket et helle for vinelskere, der søger udfordrende og delikate smagsoplevelser. Begge virksomheder er dybt forankret i Viborgs kultur og samfund og bidrager til byens gastronomiske og vinøse rigdom.
Hvis du søger en autentisk oplevelse af kulinarisk nydelse eller en rejse gennem vinens komplekse verden, er både Holms Købmandsgård og Holms Vinotek destinationer, der ikke skuffer.

Scroll to Top