Personale arrangement


wine, rose, wine glasses-791133.jpg

Hold dit næste personale arrangement hos Holms

Som virksomhed vil du i Holms opleve en seriøs samarbejdspartner, som vil gøre alt for at dine medarbejder får en helt unik oplevelse hos os.  Vi forstår at personalepleje er vigtigt og derfor skal dit personale arrangement hos os være noget helt særligt. Du kan sammensætte arrangementet som du ønsker, og vi tager selskaber op til x. personer. Til et personale arrangement kan du f.eks. vælge at sammensætte aftenen med en cocktail øl- eller vinsmagning samt en delikat tapas.

Dit personale arrangement

 Du kan sammensætte arrangementet som du ønsker, og vi tager selskaber op til x. personer. Til et personale arrangement kan du f.eks. vælge at sammensætte aftenen med en øl eller vinsmagning samt en delikat tapas.

Vinsmagning

En vinsmagning Holms består typiske af 3-5 forskellige vine, som hver især præsenteres af vores erfarne personale. I vil høre lidt om det vinhus vinen stammer fra, hvilken drue sort vinen er lavet af samt finde de noter og toner vinen indeholder. 

Ølsmagning

En ølsmagning hos Holms består typiske af 3-5 forskellige øl, som hver især præsenteres af vores erfarne personale. I vil høre lidt om det bryghus ølet stammer fra. og hvilken særlig brygning der ved den udvalgte øl er tale om. 

IMG_6409
Scroll to Top